Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Jsme na tom stejně, též zimu nemusím. Jediná výhoda je, že nemusím pivo tahat z ledničky, ale pohodlně pěkně vychlazené z balkonu, který mám hnedle u stolečku z počítačem. Jinak si myslím, že v minulém životě jsem byl medvěd, páč bych nejraději celou zimu prochrápal.;-D Mě připadne, že je furt tma. To se z pelechu fakt nechce. Minulý týden jsem večer zalehnul v půl deváté a druhý den jsem vstával UŽ v půl desáte :-/. Jo zima je naprd.

1 0
možnosti
Foto

minulý rok jsem zalehla koncem října a v březnu možná vylezu...

2 0
možnosti
JS

Miloval jsem v Cechach zimu, snih, hory, lyze, brusle. Ziji jiz vic nez 30 let na Floride. Kdyz se rano probudim a vidim opet bezmracnou, modrou oblohu, jako kazdy den,tak se me chce zvracet! To jsou ty paradoxy.

5 0
možnosti
KB

K52a84r41e26l 47B93o11č24e10k

15. 1. 2014 20:11

Zima je hnusná, ale raději se sněhem než ta odporná šedá zima, holý stromky, holý keře, holá zem a jen zima, zima a zima. Zima je hnusná, ale váš článek zahřál a potěšil. Tak ohřívač vody posílám. A nezoufejte, bude hůř. Jaro je ještě dáááleko.

1 0
možnosti
Foto

Váš optimismus a spontánní přitakávání životu mě uvrhává do ještě hlubší deprese :-)  Dnes vynechám čaj, udělám si v ohřívači od vás námořnický grog a jaro bude zase o den blíž!

2 0
možnosti
MT

Souhlas, jenze tuto zimu nenavidim vic, protoze ani trochu neprimrzne (stacily by -3') protoze kdyz se vracim z prochazky se psem tak mam blato az za usima. A to jiz nekolik mesicu...

1 0
možnosti
KT

tak, tak. hadry neperu, boty nemeju. psa ještě jo :-)

0 0
možnosti
PG

Děkuji, naprosto skvěle jste vystihla můj postoj k zimě. A ač zimu nenávidím, já hlupačka vedena slepou zamilovaností jsem se přestěhovala před několika lety do Liberce. No zvykám si pomalu a krušně, ale letošní zimu blahořečím. Jen tak dál až do jara;-)

2 1
možnosti
Foto

Tak je nás tu nadšených přistěhovalců koukám dost, asi založím klub:-)

1 0
možnosti
Foto

Taaakhle moc souhlasím s každým písmenkem! Nenávidím fakt, že děti neumí normálně vyměnit srst za zimní a potřebují mou asistenci. Nenávidím své potní žlázy při vykonávání tohoto úkonu.Zima je hnus a měla by se zrušit. A až si tohle přečtou Liberečtí strážci morálky, zlynčujou mě.

5 1
možnosti
Foto

Zlynčuju Vás já;-D, protože jestli něco patří zrušit, tak je to léto.:-)

1 0
možnosti
Foto

R^;-DR^ "Nevidím žádné potěšení v pohybu, při kterém se zazipujete do těsného oblečení, na nohy si přivážete naostřená prkna, do rukou vezmete píchavé hůlky a vřítíte se do úzkého hrbolatého lesního průseku plného osob, kterým zjevně vyhasl pud sebezáchovy."

Krásný popis!

A přesto zimu miluju, nezkazí mi to ani takhle pěkné blogy ;-D;-D;-D

5 0
možnosti
MB

Milujem zimu! A čím mrazivejšie, tým lepšie! :)

3 0
možnosti
LN

L75a43d39a 54N71o56v18a23k

16. 1. 2014 2:05

mě by to taky pobavilo, kdyby to bylo vtipný.., takhle mě to jen otrávilo..:-/

0 1
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1461x
Píšu ráda.

Seznam rubrik